Buss for ethvert behov

Team Tour AS har turbusser i alle størrelser – til alle formål. Om turen er kort eller lang – i inn eller utland – vi finner alltid en løsning som passer for deg og ditt behov.

Vi er opptatt av sikkerhet, miljø og komfort derfor er alle våre busser topp utstyrt med det du forventer å finne i en moderne turbuss: stort bagasjerom, regulerbare seter med ekstra god seteavstand, panoramakamera – slik at du som sitter bak i bussen kan se veien på videoskjermene, CD/DVD med muligheter for mp3 og VGA tilkobling, 230 volt strømuttak langs veggene, mulighet for WIFI, kjøleskap, toalett, kjøkken med pølsekoker og kaffemaskin. Flere av bussene har glasstak noe som gir ekstra lys og romfølelse inne i bussen.

Alle våre busser har markedets mest miljøvennlige motorer: Euro 5, EEV og Euro 6 og oppfyller alle miljøkrav som finnes i Europas storbyer.

Av sikkerhet så vil vi nevne: stålkarosseri med ekstra forsterkninger i front, sikkerhetsbelter, ABS, ASR, ESP, ABA med bremseassistent – bussen bremser selv hvis det er hindringer i veien som sjåføren ikke oppdager, avstandsradar mm.

Her presenterer vi hver enkelt buss slik at du lettere kan velge den som passer ditt behov.

Her kan du komme i kontakt med oss for å bestille buss.