Blomsterparaden
Foto: http://www.corsozundert.nl/

Blomsterparaden

Hvis du noen gang drømmer om å tilbringe dagen omgitt av vakre blomster, så vil ikke Keukenhof Gardens i Nederland skuffe deg. Her er det mega-inntrykk for både øyne og nese.

Foto: Jérôme Martini

Keukenhof

Det er jo ikke uvanlig at vi forbinder Nederland med vindmøller, tresko og ja, nettopp, tulipaner, en å oppleve millioner av dem i alle slags farger, ja, det setter inntrykk. Nederland er privilegert som har «det største Flower Garden i verden», som de har døpt den Keukenhof Gardens.

Foto: Travel Baby Amsterdam

KEUKENHOF GARDENS

Keukenhof betyr bokstavelig talt «kjøkkenhage» og er oppkalt etter den urtehagen utenfor kjøkkenet i Jacoba van Beieren’s slott. Hotellet ligger i nærheten av Lisse, mellom Amsterdam og Haag.

Foto: http://www.taringa.net/

Desfile de Flores Flower, Zundert, Nederland

Blomstertoget som går fra Noordwijk til Haarlem er en opplevelse for livet. Men – Nederland byr på så mye mer enn blomster, hva med en tur til lilleputtland:

Foto: Cqui, Wikimedia Commons

Madurodam er en miniatyrby i Scheveningen i Haag i Nederland

Madurodam er en miniatyrby i Scheveningen i Haag i Nederland. Det er en modell av en nederlandsk landsby i skala 1:25, og består av typisk nederlandske bygninger og landemerker fra forskjellige deler av landet. Denne store nederlandske turistattraksjonen ble bygd i 1952 og har vært besøkt av titalls millioner besøkende siden da. Miniatyrbyen er oppkalt etter George Maduro, en jusstudent fra Curaçao som var motstandsmann under andre verdenskrig og som døde i Dachau konsentrasjonsleir i 1945. t.

Foto: MONA LANGSET

I flere av Amsterdams gamle kanaler ligger husbåtene på rekke og rad

Det er selvsagt ikke mulig å besøke Nederland uten å nyte litt av hva Amsterdam har å by på, det er jo som kjent ikke så rent lite, både på dagen og kvelden. En kanaltur er en flott måte å se byen på.

Foto: cruisecritic.com

Rotterdam Windmills of Kinderdijk

Og – Rotterdam er ikke lange biten unna…..

 • Rijksmuseum
 • van Gogh museumet
 • Stedelijk museum
 • Kanal-tur
 • The Red Light District
 • Artis ZOO

Det vil alltid være slik at en tur har et hoved-reisemål, men ikke sjelden vil turen inneholde ett eller mange «mindre» reisemål, og steder eller severdigheter som besøkes mens en er underveis fra et mål til et annet. Her er noen slike som andre har valgt tidligere:

 • Blomsterparken Keukenhof
 • Porselensfabrikken i Delft
 • Blomstertoget
 • Gassan diamantsliperi
 • Zuiderzee-demningen

Samarbeid med oss om hvordan turen din skal bli!

Det er mange ting som spiller inn når vi i teamtour skal sette prisen på en tur – og de fleste av dem kan du være med på å påvirke. Det er derfor vi gjerne vil at du skal ta kontakt med oss slik at vi kan starte en dialog om hvordan du vil at turen din skal være. Ring oss gjerne på telefon 32807780, eller aller helst bruk kontakt-skjemaet du finner her på siden.

Ingen er like – og behovene er forskjellige!

Selv om turer går til den samme destinasjonen – er det ikke sikkert at programmet er det samme, for det første starter ikke alle turer på samme sted, og for det andre er det ikke alle som ønsker å oppleve det samme – ønsker og behov er forskjellige. Vi skreddersyr derfor reisene slik våre kunder vil ha dem og tilpasser programmet etter deres krav.

Men hva koster det, og hvordan ser en tur til dette reisemålet ut?

Her kan du laste ned en eksempel-tur som du kan kikke på og skrive ut.