Velkommen til Team Tour AS

Team Tour AS er ikke noen nykommer på markedet – vi er stolte over å kunne kalle oss veteraner – og en av våre viktigste kvaliteter er å ta med oss all erfaring, kunnskap og kundeforståelse inn i en ny og skiftende hverdag. Les mer om hvem vi er her.

HAR DU EN DAG TIL RÅDIGHET – ELLER MANGE?

La veien gå hvor hen den vil…. Vi har siden 1950 skreddersydd gruppereiser i inn og utland med fly, buss eller båt – eller ofte en kombinasjon av alle disse fremkomstmidlene. Om det er dagstur eller en tur over flere uker – vi har erfaringen og kunnskapen som trengs for å gjøre din reise akkurat slik som du vil ha den.Bilder fra Toscana 314 Opplev mer underveis! – er styrende for også denne delen av virksomheten vår, og har vært det i over 30 år. Skal vi skreddersy din neste reise – eller kanskje du passer inn i noen av de vi allerede har lagd.       Her er det vi har å by på:

Bussleie

Team Tour AS er distriktets største turbuss-selskap med 12 topp moderne busser. Vi er stolte over å kunne tilby en av Norges flotteste og mest moderne buss-parker med en gjennomsnittsalder på under to år, og i størrelser fra 16 til 78 seter. Alle bussene er av merkene Mercedes og Setra hvor sikkerhet, komfort og miljø er satt i høysetet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De er utstyrte med alt en kan forvente å finne i en moderne turbuss, men for å gjøre reisen din mest mulig behagelig er setene påkostet med ekstra søm og stopping, og det ekstra stor avstand mellom dem.

«Opplev mer underveis!» er slagordet vårt. Her kan du lese mer om hva vi mener med det